Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Clinton beklager bruk av privat epost

Men har ikke svar på hvorfor hun valgte å bruke den private serveren.

BEKLAGER: Hillary Clinton beklager at hun brukte privat epost da hun skulle ha brukt sin offisielle epost-konto som utenriksminister. Foto: AP / Charlie Neibergall / NTB scanpix
BEKLAGER: Hillary Clinton beklager at hun brukte privat epost da hun skulle ha brukt sin offisielle epost-konto som utenriksminister. Foto: AP / Charlie Neibergall / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hillary Clinton beklager forvirringen rundt sin bruk av privat epost som USAs utenriksminister. Men hun har ikke noe svar på hvorfor hun valgte å bruke den private serveren.

Clinton, som de fleste antar vil bli Demokratenes presidentkandidat, har ikke unnskyldt seg for sine handlinger, men sier det var feil av henne å ikke bruke den offentlige epostkontoen i jobben som USAs utenriksminister.

- Jeg er lei meg for at dette har forvirret folk og at det har reist spørsmål, men det finnes ikke noe svar på alle disse spørsmålene, sier hun i et intervju med nyhetskanalen MSNBC.

Hillary Clinton har vært under hardt press etter at saken ble kjent. Politiske motstandere beskylder henne for å omgå loven om åpenhet og journalføring.

- Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde valgt annerledes og jeg skjønner hvorfor det amerikanske folk har spørsmål om dette, sier Clinton.

Clinton har tidligere levert fra seg 30 000 eposter som hun har sendt eller mottatt på sin private epostadresse og som var lagret på hennes private server.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!