- Clinton ble hindret av snikskyttere

Bush gjør narr av presidentkandidater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USAs president George W. Bush gjorde narr av presidentkandidatene da presselosjen i Det hvite hus inviterte til gallamiddag denne helgen.

Bush sa han var overrasket over at det ikke var flere presidentkandidater til stede på den kjendisspekkede gallamiddagen lørdag kveld. Faktisk ingen.

- Senator John McCain er ikke her. Han følte nok at han burde distansere seg litt fra meg, sa Bush om Republikanernes presidentkandidat.

- Og han er ikke alene om det. Jenna flytter jo ut, også, fortsatte han, med henvisning til datteren som skal gifte seg om to uker.

Tonen ble en smulere krassere og bifallet en smule mer høylytt da Bush gikk videre til Demokratenes to rivaliserende kandidater.

- Senator Hillary Clinton kom seg ikke inn i bygningen på grunn av ild fra snikskyttere. Og senator Barack Obama er i kirken, sa Bush.

Clinton ble tatt i løgn da hun sa at hun møtte løpe fra ild fra snikskyttere da hun besøkte Bosnia som førstedame i 1996. Obama har på sin side fått unngjelde for de kontroversielle uttalelsene fra hans tidligere prest Jeremiah Wright.

(NTB)

- Clinton ble hindret av snikskyttere