- Clinton innrømmet sex-forhold

Klokka fire i natt - norsk tid - vil Bill Clinton holde en TV-tale fra Det hvite hus. I følge CNN, kommer Clinton til å si at han har hatt et seksuelt forhold til Lewinsky. Presidenten vil også be folket om unnskyldning, meldes det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I følge CNN, har nære kilder fortalt at president Clinton i natt innrømmet at han har hatt et seksuelt forhold til Monica Lewinsky.

For å unngå ytterligere spekulasjoner, mener kildene nå at Bill Clinton klokka 22 amerikansk tid (04.00 norsk tid) vil fortelle at han har hatt et forhold til Lewinsky.

Kildene sier også at Clinton vil be det amerikanske folk om unnskyldning.

- Sannferdig

Det er ikke klart hvordan CNN og NBC News vet hva som har foregått under avhøret, men det var på forhånd ventet at Clinton ville innrømme en eller annen form for forhold, men samtidig benekte at han hadde bedt henne lyve for å dekke over det.

Presidentens advokat David Kendall sa etter avhøret at Clinton hadde svart sannferdig under ed på alle spørsmål.

Han sa at Clinton nå håper at spesialetterforsker Kenneth Starr avslutter etterforskningen, som hittil har kostet 40 millioner dollar (over 300 millioner kroner) og har fokusert på presidentens privatliv.

Unnskyldning

Avhøret varte i fem og en halv time, inkludert pauser, og var slutt klokka 1825 mandag lokal tid (0025 tirsdag norsk tid). Det ble på forhånd sagt at det skulle vare i fire timer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer