Clinton punger ut

President Bill Clinton har sendt en sjekk på 850 000 dollar til Paula Jones som oppreisning etter søksmålet om seksuell trakassering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bill Clinton måtte virkelig tømme sparegrisen for å innfri avtalen han kom fram til med Paula Jones. I 1994 saksøkte Paula Jones Clinton for seksuell trakassering. Clinton skal ha invitert Ms. Jones med på hotellrommet i Arkansas og bedt om oralsex. For den påkjenningen fikk Paula Jones 850 000 dollar eller nærmere 6 millioner kroner. Clintons advokater hevdet at påstandene var grunnløse, men mente det beste var å betale for å få saken ut av verden.

Startet rabalderet

Det var i et vitneavhør i Paula Jones-saken at Bill Clinton benektet et seksuelt forhold til Monica Lewinsky. Det var dette vitneavhøret som har bragt Clinton i riksrett-trøbbelet han nå befinner seg i.

Forliket mellom Clinton og Jones betales fra presidentens egen lomme. 375 000 dollar gikk rett fra sparekontoen, 475 000 dekkes av en forsikringsavtale. Dette skal likevel være for småpenger å regne i forhold til advokathonorarene Clinton vil få når presidentperioden hans er over.

SJEKK I POSTEN: Paula Jones har fått det som hun ville. Penger i posten og Clinton i trøbbel.