Clinton slo Pamela

Bill Clinton har gått forbi frk. Lee og blitt den mest ettersøkte person på Internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De er begge ufrivillige stjerner i hver sin sex-video, nå er de de mest ettersøkte personene på Internett. Møt William Jefferson Clinton og Pamela Anderson Lee.

Den notorisk puppulære Anderson er fast inventar på toppen av de mest nevne kjendisene på nettet. Clinton har hele veien ligget et stykke ned på topp-20 lista, men ettersom røyken har klarnet rundt detaljene i Lewinsky-affæren har presidenten klatret helt til topps. Med en god 8. plass ligger unge Lewinsky ikke langt etter.

Med med presidentens inntreden i topp-10 lista til Web21, som står bak rankingen, bedres kjønnsbalansen noe. For tiden er det bare to menn til på lista, Bills navnebror Gates og basketstjernen Michael Jordan.

Andre aktører i Sexgate gjør seg også bemerket på nettet:

  • Hillary Clinton opptar hele tre plasser, på 15. plass som bare «Hillary» og på 73. plass under sitt nesten fulle navn «Hillary Clinton». «Rodham»-varianter kommer ikke inn på topp-100 en gang, men «first lady» sniker seg inn på 90. plass.
  • «Venninen fra helvete», Linda Tripp, ligger ganske anonymt på 71. plass, klemt mellom George Clooney (tidl. «Chichago Hope») og Sarah Michelle Gellar, kjent fra «Scream 2» og «Buffy The Vampire Slayer».
  • Kenneth Starr har derimot ingen høy stjerne blant de anslagsvis 100 000 surferne som deltar i rankingen, og er ikke å finne på lista.

Her er Topp Ti på nettet:

1. Bill Clinton
2. Pamela Anderson Lee
3. Madonna

4. Cindy Crawford

5. Gillian Anderson

6. Demi Moore

7. Jenny McCarthy

8. Monica Lewinsky

9. Bill Gates

10. Michael Jordan

FØRSTEPLASSEN RØYK: Pamela Anderson er nå bare den nest mest berømte personen på nettet.