Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Clinton vant nominasjonsmøtene i New Mexico

Endelig en god nyhet for Hillary Clinton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hillary Clinton vant nominasjonsmøtene i New Mexico på supertirsdagen for vel en uke siden. Det tok ni dager å fullføre opptellingen.

Clinton vant valget med svært knapp margin over Barack Obama, en margin på bare 1.700 stemmer av nesten 145.000 som ble avgitt.

- Jeg er så stolt over å ha fått støtten fra folk over hele New Mexico, sa Clinton i en erklæring da resultatet forelå torsdag. Hun opplyste at hun hadde fått 14 av statens 26 delegater til landsmøtet i august.

Selv om seieren var knapp, var den svært velkommen for Clinton, som har tapt de siste åtte nominasjonsvalgene til Obama.

(NTB)

VANT:  Seieren fra New Mexico er den første gode nyheten for Hillary Clintons sjanser til å bli demokratenes presidentkandidat på veldig lenge.
VANT: Seieren fra New Mexico er den første gode nyheten for Hillary Clintons sjanser til å bli demokratenes presidentkandidat på veldig lenge. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media