- Clinton var alene med Monica

NEW YORK (Dagbladet): Monica Lewinsky var helt alene med president Clinton i minst 40 minutter høsten 1995. Det er den pensjonerte Secret Service-agenten Lewis C. Fox som nå står fram og anklager presidenten for løgn. Clinton har under ed forklart at han aldri var alene med Monica.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Agent Fox sier til avisa Washington Post at han hadde vakt ved Det ovale kontor en helg høsten 1995. Han husker ikke om det var i september, oktober eller november. Fox sier at Monica ofte kom til det hvite hus i helgene og leverte dokumenter til presidenten. Da han spurte henne hvorfor, svarte hun at hun hadde mye å gjøre på kontoret.

Denne spesielle helga kom Monica også med dokumenter. President Clinton instruerte Fox til å slippe henne inn i det ovale kontor.

Ikke sex-reir

Til en avis i Pennsylvania som intervjuet Fox i forrige uke, sier agenten at det ville være problematisk å ha sex i Det ovale kontor som har så mange vinduer. Agenten sier også at det er vanskelig å forestille seg hvordan det skulle være mulig å ha utenomekteskapelig sex noe sted i Det hvite hus der sikkerhetsfolk og ansatte kommer og går hele tida.

Førstedame Hillary Rodham Clinton sier i går at anklagene mot presidenten vil forsvinne bare tida går.

- Jeg tror ikke at dette vil fordunste, men....Jeg vil bare gi folk det råd å trekke pusten dypt, sier hun.

- Det amerikanske folk består av intelligente, rettferdige mennesker som har god peiling. De tar tingene for det de er, og de er fullt klar over at hverdagen blir bedre og lettere for hver dag som går mens vi nærmer oss det neste århundre, sier hun også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer