Clintons mareritt fortsetter

Videoopptaket av en rasende Bill Clinton foran storjuryen til Kenneth Starr blir frigitt. Offentliggjøringen av videoopptaket vil ydmyke presidenten ytterligere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Videoen blir frigitt førstkommende mandag.

Til tross for at flertallet av USAs befolkning i går mente at videoen ikke burde bli offentliggjort, er det liten tvil om at TV-selskapene kan forvente skyhøye seertall når videoen vises.

I tillegg til videoopptaket, blir også 2800 sider bevismateriale mot Clinton frigitt. De groveste beskrivelsene skal være strøket.

Tøffe diskusjoner

Det måtte mange og harde diskusjoner til før justiskomiteen i dag vedtok at videofilmen av Kenneth Starrs avhør av presidenten den 17. august skal frigis.

Republikanernes argument for offentliggjøringen var at velgerne har krav på å se bevisgrunnlaget før en eventuell riksrettsak.

Sexleketøy

Clintons vitneprov skal være svært avslørende, men forhørene med Monica Lewinsky sier angivelig enda mer. Til og med republikanerne nølte med å offentliggjøre Monicas sexlek-beskrivelser.

Monica skal ha kommet med detaljerte beskrivelser - deriblant en episode der paret bruker et annet sexleketøy enn den mye omtalte sigaren.

Svekkes

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer