Clintons plageånd

NEW YORK (Dagbladet): Giftsprederen Matt Drudge kan bli farligere for Bill Clinton enn alle motstanderne på Capitol Hill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fra sin ettroms leilighet i Hollywoods dårligste strøk har Drudge innledet det nye året med å spre internettmeldinger om at presidenten har en 13 år gammel uekte sønn i Arkansas. Den 31 år gamle Matt Drudge har pøst ut sladder om politikere og kjendiser på Internettet i snart fire år. Han er forhatt av journalister og maktmennesker.

Samtidig er det Drudge som sprakk hele Monica Lewinsky-skandalen ved å sende ut meldinger på nettet om at Newsweek satt på saken. Tidligere hadde Drudge blant annet avslørt at Jerry Seinfeld tok nesten åtte millioner kroner for en TV-episode, og at Microsoft og tv-stasjonen NBC slo seg sammen til MSNBC. Alt dette har stemt.

Sladder

Når Drudge lener seg på bladet Star som kilde til at 13 år gamle Danny Williams hele sitt liv har blitt fortalt at faren heter Bill Clinton, er det mange som trekker på skuldrene.

I likhet med National Inquirer og en rekke andre sladreblader, er innholdet mer sladder enn sannhet. Dessuten verserte historien om Dannys mor, Bobbie Ann, og Clinton, da han ble valgt i 1992.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer