Clintons tilståelser legges på internett

Kenneth Starr leverte onsdag sin Clinton-rapport til Kongressen. Allerede i løpet av torsdagen kan deler av resultatene fra etterforskningen av den amerikanske presidenten bli offentliggjort på internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bedre informasjon om hva som har foregått bak veggene i Det hvite hus kunne knapt det amerikanske folket ventet seg. Resultatene av Kenneth Starrs Clinton-etterforskning legges ut på internett.

Medlemmer av Kongressen satt hele natt til torsdag og gjennomgikk rapporten fra etterforsker Kenneth Starr som blant annet omhandler president Bill Clintons forhold til Monica Lewinsky.

Det er ennå ikke sikkert hva Kongressen velger å gjøre med rapporten, men flertallsleder og republikaner Newt Gingrich har sagt at publikum skal få innsyn i det meste av Starrs etterforskning.

Torsdag melder både CNN og ABC at Kongressen vil offentliggjøre deler av rapporten på internett, kanskje allerede i løpet av dagen.

- Rapportens 445 sider bør legges ut på Internett, sa flere representanter i Kongressen.

- Noe bør nok holdes tilbake, mener Newt Gingrich og henviser til at detaljer om presidentens forhold til Monica Lewinsky ikke bør offentliggjøres av hensyn til de involverte parter, det vil si blant annet Clintons kone Hillary og deres datter Chelsea.

445 SIDER: Rapporten fra Kenneth Starr ankom Kongressen onsdag.