Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

CNN beklager mikrofontabbe på do

Mikrofonen til ankerkvinnen sto på mens Bush hedret orkanofrene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): På grunn av en mikrofonfeil ble George W. Bush tale på årsdagen for orkanen Katrina i New Orleans blandet med en tale av noe annen karakter.

Under den direktesendte TV-overføringen på CNN kunne nemlig millioner av TV-seere høre ankerkvinnen Kyra Phillips lovprise ektemannen og karakterisere svigerinnen som kontrollfrik, skriver BBC News.

Grunnen til den pinlige forstyrrelsen var at Phillips\' mikrofon aldri ble slått av under en pause, og dermed fanget opp en svært personlig samtale mellom Phillips og ei venninne på toalettet. «Lydproblemer» er imidlertid den offisielle forklaringen fra CNN etter hendelsen, som de beklager sterkt overfor seerne og presidenten.

Ankerkvinnen hadde pause under sendingen av nyhetsprogrammet Live From, som overførte Bush\' tale direkte, da hun møtte den ikke navngitte venninnen på toalettet.

Om lag 90 sekunder fikk Phillips lov til å prate om alt fra hvor heldig hun er som har en så flott ektemann, til hvordan broren hennes er gift med en kontrollfrik, før en kvinnestemme bryter inn og forteller om den uventede livesendingen.