Reza Aslan

CNN-profil sparket etter å ha kalt Trump «en jævla drittsekk». Han er ikke den eneste

Oppvask i CNN-staben etter Trump-uttalelser.

SPARKET: CNN-programleder Reza Aslan, som har hatt dokumentarprogrammet «Believer», får sparken fra den amerikanske kanalen etter sine kommentarer om USAs president Donald Trump. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Scanpix
SPARKET: CNN-programleder Reza Aslan, som har hatt dokumentarprogrammet «Believer», får sparken fra den amerikanske kanalen etter sine kommentarer om USAs president Donald Trump. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det har vært særdeles mye aktivitet rundt USAs president Donald Trump den siste uka.

Presidenten har blitt anklaget for å være en løgner av tidligere FBI-sjef James Comey i en høring i senatet torsdag. Samtidig har han lagt seg ut med Londons borgermester Sadiq Khan etter terror i den britiske hovedstaden.

Trump brukte også det tragiske angrepet i London - der sju ble drept - til å promotere sitt eget forslag om et innreiseforbud til USA fra hovedsaklig muslimske land.

- Jævla drittsekk

Akkurat den reaksjonen fra Trump, fikk CNN-profilen Reza Aslan til å reagere.

I en Twitter-melding skrev programlederen for «Believer» på CNN følgende:

- Denne jævla drittsekken er ikke bare en skam for Amerika og en skandale for presidentskapet. Han er en skam for menneskeheten, skrev iran-amerikaneren.

Nå har han fått sparken fra CNN, og den amerikanske mediegiganten vil ikke lenger sende programme hans, skriver kanalen selv.

CNN har ikke begrunnet hva som førte til sparkingen og avslutningen av programmet, men det skjedde like etter Aslans Twitter-melding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer