Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

CNN-reporter løslatt

Riad Ali er sluppet fri etter et døgn hos palestinske kidnappere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den arabiske israeleren som jobber for CNN, ble i går kidnappet av væpna palestinere ved et travelt kjøpesenter i Gaza by. I kveld opplyser faren til Riad Ali at han er sluppet fri etter nesten et døgn i fangenskap, melder nyhetsbyrået AP.

- Takk for all støtten, sa faren til de oppmøtte journalistene.

CNN bekrefter at kidnapperne har gitt journalisten over til palestinsk politi. Det er ikke klart om kidnappingen innebærer en ny linje fra militante palestinere. Journalister og utenlandske hjelpearbeidere frykter at de skal kopiere kidnappingene til irakiske opprørere.

<B>FRI MANN: CNN-reporter Riad Ali ble i kveld sluppet løs.
<B>INTENS JAKT. Palestinsk politi satte inn store styrker i går kveld i jakten på kidnapperne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling