CNN: To holdes fortsatt som gissel

Mann i 40-årene har tatt Clinton-medarbeidere som gisler. Tre løslatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): SISTE: Ifølge CNN holdes to personer fortsatt som gisler. De to skal være unge valgkampmedarbeidere, men politiet har ikke oppgitt navn og alder.

Gisseltakeren, en mann i 40-årene, er en kjenning av politiet. Han skal være opprørt over tilstanden i det amerikanske helsevesenet.

Til sammen to gisler og en baby er løslatt. Ingen av dem skal være skadd, sier en talsmann for politiet.

Politiets spesialstyrke - et såkalt SWAT-team - forsøker nå å få gisseltakeren i tale. Via en megafon har de ropt at de ikke vil storme kontoret, og at de ønsket å gi gisseltakeren en telefon. En mobiltelefon ble deretter overlevert en bevæpnet person på innsiden.

CNN-reporter Sareena Dalla var vitne til at det ene gisselet ble frigitt. Hun sier at kvinnen, som var i midten av 20-årene, ble eskortert bort fra kontoret av to fra politiets spesialstyrke.

Fjernsynskanalen WNBC-TV i New York har sitert en uidentifisert politikilde som sier at gisseltakeren vil snakke med Hillary Clinton, skriver MSNBC.

I 40-årene

Dramaet i New Hampshire startet da en bevæpnet mann tok seg inn på valgkampkontoret til Hillary Clinton, i Rochester i New Hampshire, i ifølge den lokale fjernsynstasjonen WMUR TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer