Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Cocktail for to

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- En schuuenhalvsllschmuli! - en sjuogenhalv centiliter brandy og selters så fort som mulig - var en adekvat bestilling i annen etasje på Restaurant Larsen på Majorstua i Oslo i gamle dager. Siden ble det maks 4 cl - bortsett fra hvis du ber om en cocktail, leser vi i Fædrelandsvennen. Barsjef Morten Andersen har gått helt til topps i Sosialdepartementet og hevder at det er fritt fram å servere 15 cl i f.eks. en Cuba Libre, bare det skjer i cocktail-form.

God helg!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media