Comeback

Hadia Tajik vender tilbake fra sykemelding neste uke. En rekke ubesvarte spørsmål fra pressen ligger og venter på henne. Jonas Gahr Støre forteller Dagbladet at han gleder seg til Tajik kommer tilbake.

TILBAKE: På mandag er Tajik tilbake på Stortinget, får Dagbladet bekreftet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TILBAKE: På mandag er Tajik tilbake på Stortinget, får Dagbladet bekreftet. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet er kjent med at tidligere Ap-nestleder Hadia Tajik vender tilbake til jobben på Stortinget på mandag.

- Jeg gleder meg til å få Hadia tilbake i gruppa på mandag. Hun er en av våre dyktigste politikere, sier statsminister Jonas Gahr Støre til Dagbladet.

Tajik ble sykemeldt kort tid etter at hun gikk av som arbeids- og inkluderingsminister og Ap-nestleder tidligere i vår. Tajik trakk seg først fra regjering, noen dager seinere takket hun for seg i Ap-ledelsen også.

Tajik gikk av kort tid etter avsløringer i Dagbladet om boligkjøp- og salg samtidig som VG skrev at hun mottok en skattefri pendlerbolig fra Stortinget hun aldri skulle fått.

Den tidligere Nav-ministeren kunne ikke dokumentere utgiftene hun hevdet at hun hadde hos foreldrene.

Tajik har ikke besvart pressens spørsmål i sykdomstida. Hun skal inn i energi- og miljøkomiteen på Stortinget i første omgang, og uten noen tyngre verv.

Saken som medførte hennes avgang vakte enorm oppsikt, særlig etter at Tajik gikk til frontalangrep på Aftenposten samtidig som VGs første artikkel ble publisert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer