Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Condit DNA-testet

Kongressmann Gary Condit skal ha avgitt en DNA-prøve til politiet i dag. Etterforskningen rundt hans savnede elskerinne Chandra Levy trappes opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet trapper nå opp letinga etter den savnede 24-åringen Chandra Levy. I dag skal hennes elsker, den republikanske kongressmannen Gary Condit, ha avgitt en DNA-prøve. Den skal sjekkes ut mot DNA funnet da politiet ransaket Levys leilighet.

Likhunder

I tillegg har politiet nå utvidet søket i området der Levy bodde i Washington. I går lette de med likhunder gjennom forlatte bygninger i nærområdet. Ifølge politiet skal flere bygninger gjennomsøkes i helga. Også søppelplasser der søpla hennes har havnet skal undersøkes med hunder, melder ABC News.

Forandret utseende

En håpefull teori er at Levy har stukket av frivillig. Hvis så er tilfelle, er sjansen stor for at hun har forandret utseendet sitt. Politet vil derfor manipulere bilder av Levy: Gi henne kortere hår, lysere hår, en annen frisyre og så videre.

- Jeg tror alle har fått et godt bilde av Levy. Men hvis hun gjemmer seg, så trenger vi kanskje nye bilder, sier assisterende politisjef Terrance Gainer i Washington.

Elskere

Chandra Levy har vært forsvunnet i 2,5 måneder. Hun er opprinnelig fra Modesto, California, men hadde en praktikantjobb i fengselsdepartementet i Washington DC. Condit er også fra Modesto, og søt musikk oppstod da de to møttes.

Condit fortalte aldri om forholdet da elskerinnenen hans forsvant. For noen uker siden begynte ryktene å gå. Condit benektet, men forrige uke var det umulig å fastholde løgnene, og han bekreftet da sitt intime forhold til Levy.

Politiet i Washington understreker at politikeren ikke er mistenkt for noe kriminelt, og har aldri vært det. Men tidligere i uka ble hjemmet hans ransaket. Etterforskerne undersøker nå det de fant de tre timene de gikk gjennom leiligheten hans.

ELSKERE: Chandra Levy (t.v) og Gary Condit var elskere. Her står de sammen med Levys venninne Jennifer Baker.Foto: SCANPIX/AP
LIKHUNDER: Likhunden King leter gjennom nærområdet der Chandra Levy bodde.Foto: SCANPIX/REUTERS
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling