- Condits kone angrep Chandra

Politiet mistenker Gary Condits kone for å ha angrepet Chandra Levy bare dager før hun forsvant. En polititeori er at det ligger et sjalusidrama bak forsvinningsgåten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Condit i trøbbel

I tillegg til at politiet mistenker Carolyn Condit for å ha angrepet Chandra, er kongressrepresentant Gary Condit (53) mistenkt for å ha forpurret politiets etterforskning, skriver Aftonbladet.

Politiet vil avhøre politikeren igjen etter at den 29 år gamle Joleen McKay påstår at de hadde et forhold. I likhet med flyvertinnen Anne Marie Smith (39), hevder McKay at Condit har oppfordret henne til å benekte forholdet under avhør.

Sjalusidrama?

En hovedteori for etterforskerne er ifølge avisa at det ligger et sjalusidrama bak 24-åringens forsvinning. Sjalusiangrepet på Chandra Levy skal ha skjedd etter at Chandra trosset Gary Condits instrukser og besvarte en telefon fra kona Carolyn i hans leilighet. Nå spekuleres det i om Chandra fortalte Condits kone om forholdet, og hvorvidt Condit hadde planer om å gå fra sin kone.

Det er på det rene at Carolyn Condit forlot hjemmet i Modesto, California den 28. april. Hun var hos ektemannen i hans leilighet i Washington fram til 3. mai. Siste vitneobservasjon av Chandra Levy er 30. april.

Ifølge Aftonbladet anses Carolyn Condit som nøkkelen til mysteriet.

FORSVUNNET: Den politiske praktikanten Cahndra Levy (24) kommer fra samme småby som den demokratiske kongressrepresentanten Gary Condit (53). De bodde begge i Washington på tidspunktet da 24-åringen forsvant.