Constansa Hernandez (20) funnet drept i natt

Mann (21) siktet for drap. Politiet har frigitt navnet på offeret.

FUNNET DREPT I NATT: Båren med den avdøde bæres vekk fra åstedet. Hernandez ble funnet ved 03-tida i natt. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
FUNNET DREPT I NATT: Båren med den avdøde bæres vekk fra åstedet. Hernandez ble funnet ved 03-tida i natt. Foto: Tor Erik Schrøder / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KRISTIANSAND (Dagbladet): Det gjør politistasjonssjef Ole Hortemo i Kristiansand det klart overfor Dagbladet i 1540-tida.

- Alle pårørende i saken er varslet, opplyser Hortemo.

Hernandez var på besøk hos siktede da hun ble drept. 21-åringen ble pågrepet omkring en time seinere, etter at han forsøkte å skade seg selv i møtet med bevæpnede tjenestemenn.

Siktede ligger fremdeles på sykehus, men politiet håper å kunne avhøre ham i løpet av kvelden. - Vi gjennomfører avhør så snart det lar seg gjøre, sier Hortemo.
Advokat Sveinung Johnsen besøkte i ettermiddag sin klient på sykehuset. - Han er medtatt både psykisk og fysisk på grunn av alt som har skjedd, og er sterkt preget, sier Johnsen til Dagbladet.
- Jeg skal snakke med ham igjen seinere, da får vi se om han føler at han er i stand til å bli avhørt. Fram til det skjer vil jeg ikke gå inn på hva han har fortalt meg, sier forsvareren.

Dagbladet kommer med mer.

DREPT: Constanca Hernandez. Politiet har i ettermiddag offentliggjort 20-åringens navn. Foto: Privat
DREPT: Constanca Hernandez. Politiet har i ettermiddag offentliggjort 20-åringens navn. Foto: Privat Vis mer