Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Coop:

Coop trekker tilbake kakemenn

Coop trekker tilbake kakemenn fra butikker flere steder i landet som følge av manglende allergimerking.

TREKKES: På grunn av manglende allergimerking trekker Coop tilbake kakemenn solgt i flere butikker i Hedmark, Trøndelag og Møre og Romsdal. Foto: matportalen.no
TREKKES: På grunn av manglende allergimerking trekker Coop tilbake kakemenn solgt i flere butikker i Hedmark, Trøndelag og Møre og Romsdal. Foto: matportalen.no Vis mer

Tilbakekallingen gjelder produkt av typen «Coop kakemenn» som er solgt mellom Tynset i Hedmark, Kristiansund i Møre og Romsdal, og Leka i Trøndelag.

– Det ble brukt en etikett som tilhører et annet produkt, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop til Nationen.

Tilbaketrekkingen gjelder ifølge Matportalen.no 2.790 forbrukspakker.

– I ingredienslisten mangler det informasjon om at produktet inneholder hvetemel og egg. Vi oppfordrer de kundene som har disse allergiene, om å levere kakemennene tilbake til butikk slik at de kan få refundert pengene. For andre kunder er kakemennene helt trygge å spise, sier Kristiansen.

Det skal ikke være meldt om at noen som har blitt syke etter å ha konsumert produktet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media