Publikum fikk nok:

Corona-opera stoppet av publikum

– Vi ble stappet sammen.

PROTEST: Opera-publikummere ved Teatro Real i Madrid protesterte mot manglende smitteverntiltak under en forestilling søndag. Video: Twitter / UnCongrio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det som skulle være en festaften på Teatro Real i Madrid endte med teppefall etter at publikum ga uttrykk for sin misnøye.

– Vi ble pakket sammen uten at teatret tok noe som helst hensyn til sosial distansering, sier en av publikummerne til The Guardian.

Ufrivillig corona-farse

Operaen Maskeballet av Giuseppe Verdi, hvor den opprinnelige librettoen omhandler mordet på Gustav 3. i Stockholmsoperaen 1792, endte som en ufrivillig corona-farse i Madrid søndag kveld.

Da publikum innså hvor mange publikummere som var sluppet inn i salen, brøt det ut spredte protester. En av gjestene i Teatro Real fortalte at det var rader med mer enn et dusin mennesker uten noen ledige seter mellom seg.

– Ble stappet sammen

– Noen av setene i boksene hadde blitt sperret, men i den øverste sirkelen hvor vi var stuvet sammen, var det rundt 15 mennesker som ble stappet sammen på hver rekke, sier hun til den spanske avisa El Pais.

Flere klaget over at det i de seksjonene med litt rimeligere billetter var altfor mange mennesker stuvet sammen sammenliknet med de seksjonene hvor billettene er noe dyrere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer