Coronasmittet døde på fly

En kvinne i 30-åra smittet med covid-19, døde på en flygning mellom Arizona og Texas.

FLY: En covid-19-smittet kvinne døde på et fly. Her fra Dallas-Fort Worth International Airport. Foto: AP/ NTB
FLY: En covid-19-smittet kvinne døde på et fly. Her fra Dallas-Fort Worth International Airport. Foto: AP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag opplyste Clay Jenkins, dommer i Dallas fylke, at en kvinne i 30-åra som hadde fått påvist covid-19, døde på en flygning mellom Arizona og Texas i juli.

Jenkins opplyser at kvinnen hadde vanskeligheter med å puste, og mottok oksygenbehandling mens flyet sto parkert ved rullebanen, ifølge NBC News. Det opplyses også om at kvinnen hadde underliggende sykdommer.

Myndighetene ønsker ikke å gå ut med ytterligere opplysninger av hensyn til taushetsplikten.

USA er blant de landene i verden som er hardest rammet av den pågående pandemien. Det har blitt registrert over åtte millioner smittetilfeller, samt at over 200 000 personer med covid-19 har dødd i USA.

Mandag opplyste dommer Jenkins at det var blitt registrert 382 nye tilfeller i fylket siste døgn. Døgnet i forveien ble det registrert 592 nye smittetilfeller. Fylket har omkring 2,6 millioner innbyggere.

- Vi opplever en økning i antall smittetilfeller og antall innlagte covid-19-pasienter, og befinner oss på et kritisk punkt hvor vi må få tallene til å gå i riktig retning. Vi vet hva vi må gjøre, vi må bare gjøre det, uttalte dommer Jenkins mandag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer