Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Cosby takker vitner

WASHINGTON (Dagbladet): Skuespilleren Bill Cosby har sendt ut en takk til vitnene som hjelper politiet med å finne mannen som skjøt og drepte hans sønn Ennis like utenfor Los Angeles natt til torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I helga sendte politiet i Los Angeles ut en fantomtegning av mannen som vitnene så på åstedet. Tegningen viser en hvit, glattbarbert mann mellom 25 og 32 år.

Politiet har også sendt ut en fantomtegning av en annen mann som etterlyses som vitne. Denne mannen hadde bart og fippskjegg og var kledd i alpelue. Politiet har også et bilnummer på den bilen som dette vitnet trolig kjørte på drapsnatta.

Bill Cosby har to ganger snakket i telefonen med mor til en tenåringsjente som ble skutt og drept på en buss i Los Angeles samme natt som Ennis Cosby ble myrdet.

Tim McBride, som er talsmann for politiet i Los Angeles, sier at etterforskningen tyder på at motivet for drapet var ran.

Cosby-familien planlegger å begrave sin sønn ved en privat seremoni uten media til stede.