Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Cosby utro, farskap uklart

NEW YORK (Dagbladet): Midt i sorgen over tapet av den myrdede sønnen Ennis (27), blir det avdekket at Bill Cosby likevel ikke er den perfekte familiemann. Han innrømmer nå at han hadde et forhold til moren til en kvinne som prøvde å presse ham for penger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cosby sier at han neppe er kvinnens far, slik hun påstår. TV-selskapet CBS har tatt opp et to og en halv timer langt intervju med Bill Cosby. Intervjuet og skriftlige utdrag fra det, blir offentliggjort episodevis, nesten som en TV-serie.

Bare noen dager etter at Ennis Cosby ble skutt og drept utenfor Los Angeles, ble 22-årige Autumn Jackson og hennes medhjelper Jose Medina (54) arrestert og siktet for forsøk på å presse Cosby for 250 millioner kroner. Jackson truet med å offentliggjøre at hun var hans uekte datter og dermed svekke Cosbys markedsverdi som Amerikas ideal-far.

Cosbys talsmann avviste at skuespilleren er kvinnens far, men opplyste at han har bidratt til hennes uavsluttede universitetsutdanning. I CBS-intervjuet innrømmer Cosby at han har hatt et forhold til Jacksons mor, Shawn Thompson.

I TV-intervjuet innrømmer Cosby at det ikke helt kan utelukkes at han er Jacksons far. Fjorten måneder etter det første kjærlighetsmøtet med Shawn Thompson, ringte Cosby for å treffe henne igjen. Da fortalte hun at hun hadde fått et barn, men en annen mann er oppgitt på fødselsattesten.

I går ble Autumn Jackson løslatt mot kausjon. Kausjonistene er ikke kjent.

Bill Cosby har vært gift med Camille i 33 år. De har hatt fem barn, den myrdede Ennis og fire døtre.