Cricketspillerens kjæreste var nok ikke klar over at hun ble filmet her

- Innrømmer at det var flaut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Stort pinligere blir det ikke!

De som så den australske cricketkampen mellom Queensland Bulls og Victoria for noen dager siden, må ha satt potetgullet i vrangstrupen.

Ville vise fram kjæresten Queensland Bulls-spilleren Chris Lynn var i aksjon under kampen, og kjæresten Yvonne Sampson var godt plassert som supporter på plenen bak han.

I videoen over har Lynn rollen som ikkeslående slagmann (passiv spiller), og var dermed utrustet med mikrofon for å kunne småprate med kommentatorene av kampen.

Plutselig ønsker Lynn å peke ut hvem som er kjæresten hans, og kommentatorene får kameraet til å zoome lydig inn på tilskueren Yvonne Sampson.

Men Yvonne er i en engasjert samtale med de hun sitter sammen med, og aner ikke at hun nå sendes ut på direktesendt tv.

Plutselig tar hun begge henda foran magen og mimer en bevegelse som kan ligne på en sex-gest.

Kommentatorene bryter ut i full latter når de ser hvilke bevegelser Yvonne gjør.

Historien var en annen Sampson fikk senere komme til orde for hva i all verden hun drev med under cricketkampen.

Til News.com.au forteller hun at sex-gesten i virkeligheten var en gjenfortelling av en historie fra jobben, der en kollega kastet et minijuletre mot en kameramann, som ble så overrasket at han lynkjapt fumlet det unna.

- Men jeg skal innrømme at det var flaut, legger hun til.

Disse var også uheldige:
Det er ikke bare Yvonne som har blitt filmet under en noe uheldig simulering. Yrkessjåfør Svein Rødde filmet et par tilsynelatende midt i en sex-akt inne i Haukelitunnelen. Videoen ser du litt lenger opp i saken.

Ørjan (18) lot seg ikke be to ganger da han vant rundt 2000 kroner på trav på Leangen i Trondheim i fjor. I ti stive minusgrader «jokket» han i seiersrus på kameraten, mens Norsk Rikstoto filmet alt.