Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Cruisepassasjerer skadd i eksplosjon i Gibraltar

Minst 15 skadd.

EKSPLOSJON RETT VED CRUISESKIP: En eksplosjon i en oljetank førte til at flere passasjerer ble skadd.Foto: AFP/DOUGLAS CUMMING/GIBRALTAR PANORAMA PICTURE
EKSPLOSJON RETT VED CRUISESKIP: En eksplosjon i en oljetank førte til at flere passasjerer ble skadd.Foto: AFP/DOUGLAS CUMMING/GIBRALTAR PANORAMA PICTURE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 15 mennesker ble skadd da en oljetank eksploderte like ved et cruiseskip i den britiske kolonien Gibraltar tirsdag.

Eksplosjonen skyldtes trolig en gnist under sveisearbeid, selv om politiet ennå ikke kan utelukke andre årsaker, sier sjefminister Peter Caruana til Radio Gibraltar.

Tolv av de skadde var om bord i cruiseskipet Independence of the Seas som lå ved kai like ved. To spanske arbeidere som jobbet med tanken, ble også skadd, hvorav den ene ble overført til sykehus i Sevilla med kritiske skader.

Brannen i tanken fortsatte ut over natten, og det var flere eksplosjoner. Flammer sto høyt til værs fra den brennende tanken og en svart røyksky kunne ses på lang avstand.

Independence of the Seas gikk fra kai straks etter ulykken for å unngå nye eksplosjoner.

(NTB)