Cruz rappet Cruise

Var spanske Penelope Cruz årsaken til bruddet mellom Tom Cruise og Nicole Kidman?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skjønnheten fra Pedro Almodovars «Alt om min mor» og hete «Woman on top» har i hvert fall blitt observert gjentatte ganger sammen med Tom «Top Gun» Cruise.

Og få dager etter at det ble kjent at Cruises 11 år lange ekteskap med den australske skjønnheten Nicole Kidman er over, sladres det selvsagt om at møtene mellom Cruise og Cruz ikke har vært av profesjonell art.

Mens Kidman har vært satt tilbake av en kneskade de siste månedene, ryktes det nemlig at hennes nå fraseparerte ektemann har hatt det mer enn bra under innspillingen av thrilleren «Vanilla Sky» i New York. Han har nemlig ikke vært alene, skal vi tro den svenske avisa Aftonbladet, som viser til opplysninger fra USAs østkyst.

Cruise og Cruz skal nemlig ha blitt observert flere kvelder på tomannshånd på Manhattans restauranter.

Det er ikke første gang Penelope Cruz (26) blir beskyldt for å ha forårsaket ekteskapstrøbbel. Den tidligere ballettdanserinnen har vært koblet med Nicolas Cage (37), som hun møtte under innspillingen av «Captain Corellis Mandolin», omtrent på samme tid som Cage skilte lag med sin kone Patricia Arquette.

Og Cruz' motspillere later til å forstå hennes mange beilere.

- Du finner ikke noen som er like vakker, smart og morsom, har hennes motspiller fra fjorårets «Woman on top», Mark Feuerstein, sagt. Om Nicole Kidman deler hans begeistring, vites ikke. Hun har vært alene med sin kneskade og de to adotivbarna hun har sammen med Cruise mens han har jobbet i New York.

HJEMME ALENE: Nicole Kidman har vært alene med sin kneskade og de to adotivbarna hun har sammen med Tom Cruise mens han har jobbet i New York.
VAKKER:- Du finner ikke noen som er like vakker, smart og morsom, har Penelope Cruz' motspiller fra fjorårets «Woman om top», Mark Feuerstein, sagt.