Cubanernes bønn til Obama: - Vi kan ikke fortsette å leve slik lenger

Cubanere tørster etter bedre økonomi og framtidsutsikter, men få tror Barack Obama kan gjøre mirakler på Cuba.

SKAL SE OBAMA: Barack Obamas besøk er en viktig historisk begivenhet, er Fidel Alvarez McKitty og Romelia Leyva enige om. De vil ikke gå glipp av et eneste TV-bilde. Det trengs forandrling på Cuba, sier de, og håper Obama har med seg et budskap som gir håp. Foto: Kirsten Karlsen
SKAL SE OBAMA: Barack Obamas besøk er en viktig historisk begivenhet, er Fidel Alvarez McKitty og Romelia Leyva enige om. De vil ikke gå glipp av et eneste TV-bilde. Det trengs forandrling på Cuba, sier de, og håper Obama har med seg et budskap som gir håp. Foto: Kirsten Karlsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Havanna (Dagbladet): Litt før halv ti (norsk tid) søndag kveld, kom Barack Obama til Cuba som første amerikanske president på 88 år. Etter mer enn femti år med politisk, økonomisk og til tider militær konfrontasjon, har USA og Cuba startet en normaliseringsprosess. I fjor sommer åpnet landene ambassader.

De siste dagene har fasader blitt malt, gater blitt asfaltert og så stengt for trafikk i Havanna for å for gjøre klart for storinnrykk. Statlige arbeidsplasser sentralt i Havanna holder stengt mens besøket varer.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer