Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Da båten veltet og skadet bensinpumpa, starta problemene for de antatte tyvene

Politiet mener å ha oppklart flere tyverier i Herøy.

 -UFLAKSTYVER: Først mistet de båten av hengeren. Da båten traff bensinpumpa, ble politiet kontaktet. Det ble starten på slutten i frihet for de personene som politiet mener står bak flere tyverier i området. Foto: Politiet
-UFLAKSTYVER: Først mistet de båten av hengeren. Da båten traff bensinpumpa, ble politiet kontaktet. Det ble starten på slutten i frihet for de personene som politiet mener står bak flere tyverier i området. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I 11-tida på tirsdag denne uka fikk politiet Sunnmøre politidistrik inn en melding om at en bil hadde mistet båten av en båthenger som skadet en bensinpumpe på en bensinstasjon i Ørsta.

Det ble starten på det politiet mener er en oppklaring av flere tyverier i området den siste tida.

Politiet rykket til bensinstasjonen, men både båten, hengeren og de som kjørte bilen var forduftet.

Kommunikasjonsrådgiver Eli Anne Tvergrov i Sunnmøre politidistrikt forteller til Dagbladet at politiet gikk gjennom stasjonens overvåkningsbilder og dro kjensel på to personer ved båten. Etterforskninga førte politiet til ei hytte i Ørsta og i 14-tida fant de en mann i 30-åra og en kvinne i 20-åra er.

De hadde kjørt fast bilen med båt og båthenger. De var i full gang med å løse dette, men situasjonen ble at politiet rekvirerte bilberging. Mannen og kvinnen ble så pågrepet, skriver Sunnmøre politidistrikt i en pressemelding.

De siktede ble avhørt og politiet har opprettet sak for tyveri av en båt med motor som stammer fra et innbrudd ved vannverket i Herøy, ifølge politiet. Politiet fant også et aggregat og en vinkelsliper som de mener var tjuvgods. Det er ikke klart hvordan de siktede stiller seg til siktelsen, opplyser politiet. De beskrives som kjenninger av politiet. En av personene er også siktet for kjøring uten førerkort og den andre er siktede i forbindelse med skadeverket på bensinspumpa.

- Dette er kjenninger av politiet og vi hadde nok funnet dem før eller siden, men det er klart denne bensinpumpe-hendelsen gjorde at politiet kunne pågripe dem raskere, sier Tvergrov til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media