Angrepet i Manchester:

Da bomba gikk av, var Caitlin (16) inne i arenaen. Utenfor sto foreldrene og ventet i uvisshet

Det hørtes ut som en container som dumpa i bakken fra høyden. Det var enormt, sier 16-åringens far.

VAR PÅ KONSERTEN: 16 år gamle Caitlin Haywood (16) fra Nottingham var på konserten i Manchester Arena da en hjemmelaget bombe gikk av like før 23.30 i går kveld. 22 personer er bekreftet drept, deriblant barn, og 59 personer er skadet. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
VAR PÅ KONSERTEN: 16 år gamle Caitlin Haywood (16) fra Nottingham var på konserten i Manchester Arena da en hjemmelaget bombe gikk av like før 23.30 i går kveld. 22 personer er bekreftet drept, deriblant barn, og 59 personer er skadet. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER / OSLO (Dagbladet): - Jeg hørte smellet. Det var et høyt smell. Jeg var sikker på at det var en bombe.

Det sier Caitlin Haywood (16) til Dagbladet om marerittet hun opplevde i går.

Like før klokka 23.30 i går kveld gikk det britisk politiet antar var en hjemmelaget bombe av i fojaéområdet til Manchester Arena.

Der var det en rekke konsertgjengere som var i ferd med å forlate arenaen, som rommer rundt 20 000 personer, etter en konsert med den populære artisten Ariana Grande.

16-åringen var selv på konserten sammen med en venn. Hun hadde spart i flere måneder for å få råd til å dra på konserten.

Tirsdag morgen bekreftet politiet i Manchester at 22 personer ble drept, deriblant barn, og 59 personer skadet. På konserten var det mange barn og ungdom.

- Det var enormt

Utenfor konsertlokalet i formiddag var området - og folkene her - svært preget av hendelsen. Et par hundre meter unna arenaen ved de nærmeste politisperringene, der presse fra store deler av verden har samlet seg.

Dagbladet møter Haywood (16) og faren Nick Haywood et par kvartaler unna konsertarenaen, som ligger i sentrum av Manchester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer