Da Christopher ble alene med mannen som drepte og spiste 17 mennesker, grep han muligheten

Slik møtte en av verdens verste seriemordere sitt endelikt.

SCARVER: Christopher Scarver soner nå tre livstidsdommer. En av dem er for drapet på seriemorderen Jeffrey Dahmer i 1994. Foto: AP Photo / NTB Scanpix
SCARVER: Christopher Scarver soner nå tre livstidsdommer. En av dem er for drapet på seriemorderen Jeffrey Dahmer i 1994. Foto: AP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dersom man skulle sette sammen en liste over verdens verste og samtidig mest kjente seriemordere gjennom tidene, er det ingen tvil om at at Jeffrey Dahmer vil ha en plass på den lista.

Dahmer fikk i 1992 15 livstidsdommer for drapene på 17 gutter og menn mellom 1978 og 1991 - hvorav mange involverte både nekrofili og kannibalisme. Politiet fant flere kroppsdeler i leiligheten hans etter arresten.

Amerikaneren rakk riktignok ikke å sone så lenge da han i 1994 ble drept av sin medfange, Christopher Scarver. Nå forteller seriemorderens morder hva det var som fikk ham til å slå ihjel kannibalen.

Angret ikke

Scarver, som selv satt inne på livstid for å ha drept en tidligere kollega, sier til New York Post at han ble lei av måten Dahmer oppførte seg på, og trekker spesielt fram provokasjonene mot både medfanger og fangevoktere.

Dahmer skal blant annet ha formet maten sin som menneskelige kroppsdeler. En slags hyllest til seg selv og sin egen forhistorie som menneskespiser.

- Han la disse etterligningene der han visste folk kunne se dem. Han gikk for langt med veldig mange. Det er mange som sitter bak murene som angrer på det de har gjort, men han var ikke en av dem, sier Scarver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.