Da det ble grønt lys løp studenten rett ut i veien - men bussen som kom i full fart stoppet ikke

Utrolig nok kom han fra smellen med bare ei vond arm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En gammel barnelærdom er at man ikke skal leke i en trafikkert vei, særlig ikke på veier der farta er høy. Og skulle man først velge å gjøre det likevel, er det iallfall greit å se seg godt for før man løper ut i veien i full fart.

Det tenkte tydeligvis ikke studenten i videoen over på. Klippet går nå verden rundt til skrekk og advarsel. Det ble filmet under en tradisjonsrik markering av at skolesemesteret var over ved University of Texas i Austin. I gata like ved skolen deres kjempet de en krig med skumgummisverd.

Men da lyset for bilene ble rødt og en av studentene bestemte seg for å krysse gata, var leken slutt. Studenten, som på nettet navngis som Nick, løper for å krysse gata uten å få med seg at en buss er på vei mot ham i full fart.

Krasjen ser ekkel ut på videoen, men studenten reiser seg opp av egen maskin og hadde hellet med seg. Han ble fraktet til sykehuset, men skrevet ut etter kort tid ettersom han bare hadde noen skrubbsår på armen, melder MyFoxAustin.

Bussjåføren hadde jobbet i busselskapet i byen i 20 år og hadde bare vært involvert i ett uhell tidligere. Det skal ha skjedd for over ti år siden. Han er nå suspendert av selskapet fordi han kjørte på rødt lys og utgjorde en fare for studentene i gata.

Videoen over kan uansett tjene som en god påminnelse om at man bør passe seg i trafikken. Eller som Gawker skriver:

- Disse ungene trenger en tryggere hobby. Går de ikke på fylla på University of Texas?