Da Emil (39) kom hjem var bilen hans hogget opp

- Han sa jeg kunne gjøre hva jeg ville med den, hevder nabokvinnen som mottok 1200 kroner i vrakpant.

PÅ DYNGA:  Emil Eide (39) fikk sjokk da han oppdaget at audien hans var levert til opphugging. Nå vurderer han søksmål. Foto: Torbjørn Berg
PÅ DYNGA: Emil Eide (39) fikk sjokk da han oppdaget at audien hans var levert til opphugging. Nå vurderer han søksmål. Foto: Torbjørn Berg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Jeg ble helt fortvilet. Dette er grovt tyveri, sier bileier Emil Eide til Fædrelandsvennen. Bilen var en 98-modell Audi A4 Quattro TDI. Audi-forhandler Gromstad Auto opplyser avisa om at en slik bil i grei stand vil være verdt rundt 70.000 kroner.

I begynnelsen av september var Eide borte fra leiligheten sin i Arendal et par dager. Da han kom hjem igjen, var bilen hans forsvunnet.

Han ringte til politiet og Viking, men ingen visste hvor bilen var.

- Fryktelig sjokk En kamerat foreslo at Eide kunne ringe til bilopphuggingsfirmaet Agder Miljø. Der fikk de beskjed om at bilen allerede var flatklemt, skriver Fædrelandsvennen.

- Det var et fryktelig sjokk. Jeg hadde påkostet bilen mye. Bare dekkene og felgene hadde en verdi på rundt 20 000 kroner, sier Eide til Dagbladet.

En nabokvinne hadde tatt kontakt med huggerne og kvittert da bilen ble hentet. Hun hadde da mottatt 1200 kroner kontant som betaling for bilen.

- Den var stygg og rusten. Jeg hadde fått beskjed av bileieren om at jeg kunne gjøre hva jeg ville med den, forteller kvinnen til Fædrelandsvennen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer