Da Eugene var på ferie ble han angrepet av hai. Det skulle vise seg å redde livet hans

Legene fant svulst.

REDDET LIV: Amerikanske Eugene Finney ble utsatt for et haiangrep da han var på ferie i California. Skadene han pådro seg fikk ham til å gå til legen som igjen påviste en svulst i en av nyrene hans. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
REDDET LIV: Amerikanske Eugene Finney ble utsatt for et haiangrep da han var på ferie i California. Skadene han pådro seg fikk ham til å gå til legen som igjen påviste en svulst i en av nyrene hans. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I juli av Eugene Finney fra Massachusets på ferie i California sammen med kjæresten sin og sine to døtre.

En dag var hele familien på stranda, og Finney hadde med seg en av sine døtre med ut i bølgene for å surfe, da 39-åringen plutselig ble truffet av noe i ryggen. Han beskriver det selv om «en hardere trøkk enn noe annet han har opplevd», ifølge Mercury News.Vel på land igjen ble det klart at han hadde en lang flenge på ryggen, og kort tid etter ble haifinner opppdaget i vannet der han og datteren akkurat hadde vært. Dagen etter ble en annen surfer angrepet av en hvithai.

Finney var selv overbevist om at han hadde blitt angrepet av en hai, men at han samtidig hadde vært ekstremt heldig som slapp unna med små skader. Lite visste han om at hellet hans ikke sluttet der.

Svulst I etterkant av angrepet ble smertene i både ryggen og magen verre for Finney. Han hadde i utgangspunktet planlagt å jobbe seg gjennom ubehaget, men da han fortalte sjefen sin hva som hadde skjedd, ble han sendt rett på sykehuset.

Det skulle vise seg å være et lykketreff.Etter en rekke tester fikk han beskjed om at han hadde fått indre skader som resultat av haiangrepet, men det var ikke de eneste nyhetene. Legene hadde også funnet en svulst på en av Finneys nyrer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer