REDDET FERIEN: Da en familie på fem hadde glemt igjen passene sine på flyplassen, skjønte Geir Magne Madsen (36) at han måtte ta saken i egne hender. Foto: Privat
REDDET FERIEN: Da en familie på fem hadde glemt igjen passene sine på flyplassen, skjønte Geir Magne Madsen (36) at han måtte ta saken i egne hender. Foto: PrivatVis mer

Da familien fortalte at de hadde glemt passene hjemme, tok Geir (36) affære

- Vi må gå litt utenfor normalen av og til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En familie på fem kan takke Geir Magne Madsen (36) for at de kom seg på ferie til USA.

På familiens første etappe på reisen, på flyet mellom Evenes og Oslo, oppdaget de katastrofen: De hadde glemt passene i bilen som sto parkert på flyplassen i Harstad.

- Jeg møtte en fortvila familie på vei til Oslo. De skulle videre til South Dakota i dag tidlig, sier Madsen.

Henta passene selv Han er kabinsjef for Norwegian, og startet først å undersøke mulighetene for nødpass. Da de fant ut at det ikke var en mulighet, siden familien skulle til USA, sjekket de om et av familiemedlemmene kunne bli med tilbake til Evenes for å hente med seg passene.

Det gikk heller ikke. Alle flyene mot Evenes samme kveld var fullbooket.

- Da fant jeg ut at jeg måtte ta saken i egne hender. Jeg spurte familien om jeg kunne få bilnøklene, og så tegnet de et kart til meg som viste hvor bilen sto parkert, sier Madsen.

Han skulle nemlig tur/retur Evenes - Oslo samme kveld, på jobb.

- Jeg sprang ut av flyet, og fant heldigvis bilen. Der lå passene til hele familien. Det var ikke sikkert at jeg kom til å klare det, siden det bare var 25 minutter i mellom flygningene, sier han.

- Må være litt spontane Tilbake på Gardermoen møtte han en svært takknemlig familiefar.

- Jeg redda jo hele ferien for dem. De så for seg at de måtte kjøpe ny billetter. For to voksne, to små jenter og en baby koster det en formue. Det var hell i uhell at det var samme besetningen som skulle fly tre turer Evenes-Oslo, sier han.

Etter at han la ut en melding på Facebook om hendelsen i går, har han fått massiv respons.

- Jeg la det bare ut på Facebook til vennene mine, jeg hadde ikke forventa å få så mange positive tilbakemeldinger. Det er veldig gøy å få litt positiv feedback på jobben vi gjør i kabinen, at det ikke bare er negative ting, sier han, og legger til:

- Vi må være litt spontane og gå litt utenfor normalen av og til.

SKATTEJAKT: Familien tegnet kart over hvor bilen sto parkert, slik at Madsen lett kunne finne den og plukke med seg passene. Foto: Privat
SKATTEJAKT: Familien tegnet kart over hvor bilen sto parkert, slik at Madsen lett kunne finne den og plukke med seg passene. Foto: Privat Vis mer