Gutt døde i varm bil i barnehagen

Da faren kom for å plukke opp Raymond (3) i barnehagen, var han død

Gutt døde etter å ha blitt glemt i varm bil.

BLE GLEMT: Raymond Pryer (3) ble glemt igjen i barnehagebussen ute på denne parkeringsplassen, og døde til slutt av varmen som oppsto i kjøretøyet. Foto: Google Streetview
BLE GLEMT: Raymond Pryer (3) ble glemt igjen i barnehagebussen ute på denne parkeringsplassen, og døde til slutt av varmen som oppsto i kjøretøyet. Foto: Google Streetview Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da faren til Raymond Pryer (3) kom for å hente sønnen sin i barnehagen i Texas torsdag 19. juli, fant han ham livløs og gjenglemt i en varm barnehagebuss, melder ABC News.

Reiste med 28 barn

Ifølge nyhetskanalen skal 28 barn ha vært ute på tur med barnehagebussen den dagen, og bussen skal ha vært på plass i barnehagen igjen klokka halv tre på formiddagen.

På dette tidspunktet skal også en ansatt i barnehagen hatt oversikt over Raymond Pryer, opplyser barnehagen.

Da faren kom for å plukke opp sønnen sin fire timer senere, ble han funnet livløs i den varme bussen.

- Da faren og eieren av barnehagen skulle lete etter sønnen tok det ikke lang tid før de kom ut av bussen, og begge to gråt. Sønnen lå bare helt slapt i armene hans, og da forsto jeg at han var død. Det var en trist dag, sier Kenneth Brooks, et øyevitne, til ABC.

Starter etterforskning

Politiet setter nå i gang med en etterforskning av hendelsen, men foreløpig er ingen siktet i saken. Både sjåføren og barnehageassistenten ble holdt igjen for avhør etter hendelsen.

Politiet bekrefter også at det ser ut til at Raymond Pryer var etterlatt i den varme bussen i fire timer før han ble funnet, og at temperaturen lå opp mot 47 grader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer