Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Da faren så mann (47) forgripe seg på datteren (5) slo han overgriperen ihjel

En jury i Texas har bestemt at 23-åringen ikke skal dømmes for drapet.

DREPTE OVERGRIPER: En pappa (23) slo ihjel en mann etter å ha funnet han sammen med sin datter. Bildet er tatt nær Port Lavaca i Texas. Foto: AP Photo/ Victoria Advocate, Frank Tilley/NTBScanpix
DREPTE OVERGRIPER: En pappa (23) slo ihjel en mann etter å ha funnet han sammen med sin datter. Bildet er tatt nær Port Lavaca i Texas. Foto: AP Photo/ Victoria Advocate, Frank Tilley/NTBScanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En storjury i Texas har bestemt at en far, som slo ihjel en mann som skal ha begått seksuelle overgrep mot sin datter, ikke skal dømmes, skriver nyhetsbyrået AFP.

Jesus Mora Flores (47) ble slått ihjel den 9. juni i Shiner, Texas. Den 23 år gamle faren skal ha sett Flores ligge oppå 5-åringen med buksene nede. Flores skal ha vært ansatt på eiendommen.

Ringte nødsentralen Et vitne har fortalt at han så Flores bære jenta «med makt» til et øde sted på eiendommen, og sa straks ifra til jentas far. Faren fulgte så jentas rop, dro Flores av sin datter og slo mot mannens hode og nakke flere ganger.

Etter han hadde slått Flores, ringte faren nødsentralen 911.

- Jeg trenger en ambulanse. En mann voldtok min datter, og jeg banket han, nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. (...) Kom igjen! Han kan dø! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!, sa faren i telefonsamtalen ifølge AFP.

- Lovlig Ambulansearbeiderne, jentas bestefar og tante prøvde alle å gjenopplive Flores, men det var for seint.

- Vår lov sier at dødelig kraft er tillat for å stoppe seksuelle overgrep. Alle bevisene som den lokale sheriffen la fram tydet på at det pågikk overgrep da faren ankom stedet, sier statsadvokat Heather McMinn på en pressekonferanse.

- Jenta hadde fysiske skader som stemte overens med det vitnene har fortalt, sa McMinn videre.

Sheriff Micah Harmon fortalte at han møtte en far som var oppløst i tårer, som fortalte at han ikke mente å drepe Flores.

Saken har satt i gang en stor debatt i USA, selv om faren har fått bred støtte i hjembyen Shiner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media