Da faren til Chris lå for døden, gjorde legene noe helt nytt

Flyttet to pasienter under respiratorbehandling inn på samme rom.

BILDET SØNNEN VIL HUSKE: Dette bildet, av moren og faren til Chris Mininni, er bildet han sier han alltid vil huske. «Alltid sammen, uansett hva». FOTO: CHRIS MININNI
BILDET SØNNEN VIL HUSKE: Dette bildet, av moren og faren til Chris Mininni, er bildet han sier han alltid vil huske. «Alltid sammen, uansett hva». FOTO: CHRIS MININNI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at faren og moren ble innlagt på intensivavdelingen med én dags mellomrom, valgte sønnen Chris Mininni å dele bildet som viser deres siste øyeblikk sammen.

Ekteparet hadde vært gift i 24 år.

«Faren min ble innlagt på intensivavdelingen én dag før moren min. Han var for tredje gang diagnostisert med lungekreft og moren min fikk et hjerteinfarkt dagen etter. Det var like før oksygenmasken hans skulle tas av for siste gang, og selv om moren min var bedøvet, måtte han bare ta farvel. Begge to var innlagt på Kingston General Hospital, på rommene ved siden av hverandre på intensiven. For første gang i sykehusets historie, ble to pasienter under respiratorbehandling flyttet inn på samme rom for å være sammen», skriver Mininni på nettforumet Reddit.

Rørende bilder Til canadiske CBC News forteller sønnen at foreldrene først ble innlagt på to forskjellige sykehus, 70 kilometer fra hverandre, men at farens lege fikk moren flyttet.

- Jeg burde innsett at det ikke var et godt tegn, men jeg satte utrolig pris på det han [farens lege] gjorde.

I forumet har Mininni lenket til bilder av foreldrene sammen. Både av den siste stunden de hadde sammen, men også det bildet han selv husker best.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer