OPPRØRT MOR: Da den fire år gamle sønnen Stryler fikk servert alkohol, ble moren svært opprørt. Hun synes ikke restauranten tok hendelsen på alvor. Video: CNN Vis mer

Da fireåringen hadde drukket halve milkshaken, skjønte moren at noe var galt

Gutten drakk opp halve milkshaken før moren forstod hva den inneholdt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Brianne McKee og hennes fire år gamle sønn, Stryler, spiste på restauranten BRGR i Cranberry, Pennsylvania i slutten av november. Da de var klare for å dra, fikk Stryler en milkshake i hånden. Se video øverst i saken.

Det var ikke før gutten hadde drukket opp halve milkshaken at moren oppdaget at noe var galt. McKee forteller til TV-stasjonen WPXI at sønnen ikke følte seg så bra. Da sjekket hun kvitteringen og så at drikken inneholdt vodka.

- Tungen min føltes rar, sier Stryler i videoen.

Rasende

Moren til fireåringen sier hun er rasende på restauranten som serverte sønnen hennes milkshaken som inneholdt vodka, og har i ettertid tatt med seg gutten til legen for å forsikre seg om at han er frisk.

- Jeg var helt sjokkert. Jeg visste ikke om jeg skulle skrike eller gråte. Jeg visste rett og slett ikke hva jeg skulle gjøre. Man skal beskytte barnet sitt, men så skjer det sånne ting som dette, sier hun.

Ifølge McKee hadde servitøren sin andre arbeidsdag. Hun sier servitøren skal ha visst at milkshaken var til fireåringen, men nølte ikke med å gi den til ham likevel.

Beklager hendelsen

Restauranten bekrefter at fireåringen fikk servert den alkoholholdige drikken, og legger seg nå flate:

- Vi beklager virkelig til familien som er involvert. Dette er uakseptabelt og vi tar saken veldig seriøst.

Restauranten refunderte beløpet for måltidet, men McKee opplever at de ikke egentlig forstod alvoret i saken før hun skrev om den på Facebook.

- De brydde seg ikke selv om jeg sa høylytt ifra. Det var som om ingen av dem hadde barn eller forstod hvorfor jeg var så bekymret, sier hun til TV-stasjonen.

BRGR forteller mediehuset at de skal gå igjennom opplæringsprogrammet på alkoholsikkerhet for å forsikre seg om at slike ting aldri aldri gjentar seg.