Da forlenget mamma reisen sin

Da Jennifer Farrell fikk vite at politiet og barnevernet hadde hentet barna hennes mens hun var i Italia, forlenget hun ferien med to uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Washington Post som skriver om seksbarnsmammaen som har fått USA til å rase.

Jennifer Farrell (33) reiste fra de seks barna sine for å feriere i Italia. Politiet grep inn og hentet alle seks og plasserte dem i fosterhjem. Da Farrell fikk vite at barna var hentet av barnevernet, tok hun seg to uker til i Italia.

Ifølge vennen Hank DePetro mente Farrell at ungene var i gode hender.

- Hun sa: "Ungene blir tatt vare på, de er allerede hentet, så det er ikke noe jeg kan gjøre, forteller DePetro til den amerikanske storavisa.

La igjen kredittkort

Barna er i alderen 6 til 14 år. Farrell skulle opprinnelig tilbringe 17 dager i Italia. Hun hevder at hun hadde et system for hvordan barna skulle ivaretas mens hun var bortreist. Kvinnen har også forklart at hun kommuniserte via e-mail med det eldste barnet på 14.

14-åringen ble etterlatt med melk, brød, syv dollar i cash, et kredittkort og en liste over nødnumre. Det var en anonym person som ringte politiet og varslet at barna var hjemme alene.

DePetro sier at han mente Farrell burde ha reist hjem til USA da hun ble klar over at barnevernet hadde grepet inn. Men Farrells eldste datter på 14 skal ha sagt til moren at hun bare kunne bli i Europa.

DePetro sier at de to hadde en fin tur:

- Men det hang en slags mørk sky over det hele.

På torsdag kom paret hjem fra turen. Nå risikerer seksbarnsmoren å bli tiltalt for vanskjøtsel og miste barna for bestandig.

- Hun er en god person, virkelig. Hun elsker barna. Hun har det vondt nå, sier DePetro.