Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Da han ble funnet utenfor Burger King for elleve år siden var han naken, dekket av maur og husket ingenting

Nå har han funnet slektningene sine.

HUKOMMELSESTAP: Benjaman Kyle husket ingenting da han ble funnet utenfor en Burger King-restaurant i delstaten Georgia for elleve år siden. Nå har han endelig funnet tilbake til slektningene sine. Foto: Adam Harbottle / Wikimedia Commons
HUKOMMELSESTAP: Benjaman Kyle husket ingenting da han ble funnet utenfor en Burger King-restaurant i delstaten Georgia for elleve år siden. Nå har han endelig funnet tilbake til slektningene sine. Foto: Adam Harbottle / Wikimedia Commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Benjaman Kyle ble oppdaget utenfor en Burger King-restaurant i delstaten Georgia i 2004. Han var naken, forvirret og dekket av maur, og kunne ikke huske den minste detalj om seg selv eller familien sin. Det skriver ABC News.

- Jeg hadde ingen anelse om hvordan jeg havnet der. Jeg husker absolutt ingenting, har han tidligere sagt til nyhetskanalen.

Men nå ser det ut til at mannen uten minne har funnet tilbake til slektningene sine etter elleve år.

Kontakt På sin egen Facebook-side skriver mannen, som tok navnet Benjaman Kyle, at han i mange år har lett etter familien sin. Folk har vært behjelpelige med å dele sine DNA-profiler, som så har blitt sammenliknet med Kyles egen DNA.

For to måneder siden fikk de endelig et treff.

- Jeg har vært i kontakt med dem, og har planer om å besøke dem neste uke. Snart vil jeg igjen ha identitetspapirer. Jeg vil ikke avsløre mitt virkelige navn før jeg har besøkt slektningene mine, skriver han.

Han benytter også anledningen til å takke alle de som har hjulpet ham med letingen alle disse årene.

Noen minner I et tidligere intervju med ABC fortalte Kyle at han hadde noen vage minner om hvem han var før hukommelsen forsvant for godt.

Han sa blant annet at han trodde han het Benjamin, og at fødselsdagen hans var 29. august 1948. Han sa også at han trodde han hadde jobbet i en restaurant da han husket hvordan maskinene virket og hvordan man reparerer en komfyr.

Kyle verken bekrefter eller avkrefter disse opplysningene i Facebook-innlegget.

Han fortalte også at han stadig fikk høre fra personer som ikke trodde på historien hans, og at alt var oppspinn.

- Det er mange som sier at alt er en bløff - at jeg bare later som av en eller annen grunn. Men en ting er sikkert - jeg blir ikke rik av dette. Jeg er 64 år gammel og jeg prøver bare å leve livet mitt så godt det lar seg gjøre, sa han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!