SIKTET: En 38 år gammel mann fra Minnesota i USA er siktet for forsettelig drap på 20 år gamle David Haiman.
SIKTET: En 38 år gammel mann fra Minnesota i USA er siktet for forsettelig drap på 20 år gamle David Haiman.Vis mer

Da han fant ut hvem som skulle ha voldtatt kjæresten hans, gikk han til angrep

Siktet for drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 38 år gammel mann fra Minnesota i USA er siktet for forsettelig drap på 20 år gamle David Haiman.

Bakgrunnen for drapet skal ifølge politiet være at Haiman hadde voldtatt 38-åringens kjæreste. Dette har kjæresten selv fortalt i forhør ifølge den lokale tv-stasjonen KARE.

Drap

20-åringen, som selv var en bekjent av kjæresteparet, ble invitert til parets hjem der han ble bundet fast og slått.

Etter dette skal de tre, etter rapportene å dømme, ha forsont seg med tingenes tilstand. De skal sammen ha reist for å røyke marihuana og metamfetamin, men i løpet av kjøreturen etterpå skal det på nytt ha oppstått gnisninger.

Ifølge forklaringen til kjæresten skal Haiman ha kalt henne «ei hore», og da 38-åringen stoppet bilen i et skogområde gikk han på nytt til angrep på 20-åringen.

Han skal ifølge politirapporten ha slått Haiman gjentatte ganger i hodet med et balltre, og stukket ham i magen med en machete, før han skar av Haimans hode og kastet det i skogen.

Pågrepet

38-åringen ble pågrepet et par dager senere da en politipatulje kom over en bil med tildekkede skilter. Det ble senere oppdaget at dette var bilen til Haiman, som var meldt savnet.

Etter en biljakt i høy hastighet ble 38-åringen og bilens sjåfør arrestert. Det forteller WCCO som er en underkanal av CBS.

Sjåføren skal ha forklart for politiet at 38-åringen hadde truet ham med en kniv, og fortalt at han hadde drept Haiman, uten at politiet fant noen kniv i bilen eller på 38-åringen da han ble ransaket.

Saken mot 38-åringen begynner tirsdag i neste uke. Han risikerer en fengselsstraff på 40 år.