UHELDIG RYGGING: En kvinne i Virginia i USA rygget opp på en rød Ferrari 458 Speciale som sto parkert bak henne. - Det er det dummeste jeg har sett, roper eieren av Ferrarien. Video: Instagram/novacarz via Storyful Vis mer

Da han kom ut og så hva kvinnen hadde gjort med Ferrarien hans, kunne han knapt tro det

- Det må være noe av det dummeste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De fleste av oss har på et eller annet tidspunkt slitt litt med en trang parkeringsplass, eller hatt en nestenulykke bak rattet.

Det er likevel ikke ofte det går så galt som det gjør for denne kvinnen i Virginia i USA da hun lørdag morgen rygget opp på en rød Ferrari 458 Speciale som sto parkert bak henne.

Kvinnen, som selv satt bak rattet i en eldre Mercedes Benz, ser ut til å forsøke å kjøre av den dyre sportsbilen, men virker bare å gjøre skadene verre.

  • Se video øverst i saken

Det er foreløpig uklart hva verkstedregningen vil komme på etter uhellet, men etter alle solemerker blir den av det dyre slaget. Ferrarien har nemlig ifølge Washington Post en prislapp på 300 000 dollar.

I norsk målestokk utgjør det litt i overkant av 2,5 millioner kroner, men skal man ha norske skilter på den blir den fort enda en million dyrere.

- Er dette virkelig?

Uhellet skjedde utenfor «Katie's Cars and Coffee» i Great Falls, og det tok ikke lang tid før en rekke skuelystne hadde samlet seg rundt opptrinnet.

- Det der er et stort stort problem, kan man høre noen si i videoen.

- Er dette virkelig? Det må være noe av det dummeste jeg noen gang har sett, sier en annen, som New York Post identifiserer som eieren av Ferrarien.

Selv skjønner kvinnen, som har to barn i baksetet, først omfanget av det hun har gjort da hun går ut av bilen. Hun virker tydelig rystet.

I utgangspunktet vanlig kost

Politiet i Fairfac County var raskt på pletten, og det ikke opprettet noen sak på sammenstøtet.

Betjentene bisto sjåførene med å fylle ut skademeldinger, før de kjørte hver til sitt.

Tawny Wright, som er talsperson for politiet, sier at dette i utgangspunktet er vanlig kost for dem, men at det ble litt spesielt med tanke på bilene som var involvert.

- Det hadde vært litt annerledes om det var snakk om to Hondaer, sier Wright.