Utroskap

Da han oppdaget at kjæresten hadde vært utro, startet mannen sitt hevntokt

Dømt til to år og tre måneder i fengsel.

TAKLET UTROSKAPEN DÅRLIG: Den danske mannen taklet kjærestens utroskap svært dårlig - og satte i gang sitt eget lille vendetta mot mannen hans kjæreste hadde hatt en affære med. Foto: Stockphoto / NTB Scanpix
TAKLET UTROSKAPEN DÅRLIG: Den danske mannen taklet kjærestens utroskap svært dårlig - og satte i gang sitt eget lille vendetta mot mannen hans kjæreste hadde hatt en affære med. Foto: Stockphoto / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag denne uka ble en 44 år gammel mann fra Hjørring i Danmark dømt til to år og tre måneder i fengsel for vold og utpressing. Det skriver avisa Nordjyske.

Det hele startet i 2016 da mannen oppdaget at kvinnen han hadde vært sammen med i 29 år hadde vært utro. Han tok så med en venn og oppsøkte mannen som hadde hatt en affære med kona hans.

Den fornærmede ble slått gjentatte ganger, og ble deretter truet på livet dersom han ikke utbetalte 50 000 danske kroner til den forsmådde ektemannen.

I nesten halvannet år fortsatte utpressingen. Den fornærmede ble truet til å overføre 4000 kroner i måneden, og han ga også bort bilen sin og bank ID-en sin.

Aktor i saken, politiadvokat Mathias Andersen, forteller til avsa at mannen ikke meldte forholdet til politiet fordi han fryktet for sin egen og familiens sikkerhet, men til slutt ble utpressingen avslørt.

44-åringen hadde tatt opp flere lån i den fornærmedes navn, og flere av disse ble ikke tilbakebetalt. Da politiet kontaktet mannen, la han alle kortene på bordet.

44-åringen nektet straffskyld. Han innrømmet å ha oppsøkt den fornærmede, og at han slo ham en gang, men nektet for den omfattende volden og påfølgende utpressingen.

En 31 år gammel mann som var med på visitten etter at forholdet ble avslørt, ble dømt til ett år og tre måneder i fengsel. Han nektet for at han hadde kjennskap til utpressingen.

44-åringen har tatt betenkningstid med tanke på en eventuell anke. 31-åringen anket dommen på stedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer