- Da hun gjorde det slutt, begynte livet hans å falle fra hverandre

Breivik mistet livsgnisten, hevder bestekameraten og hans eks-kjæreste. - Helt feil, svarer Breivik.

MISLYKKET FORHOLD: Breivik kom via et datingselskap i kontakt med Natscha i 2004. Han besøkte henne i Hviterussland, og de ble kjærester. Foto: Privat
MISLYKKET FORHOLD: Breivik kom via et datingselskap i kontakt med Natscha i 2004. Han besøkte henne i Hviterussland, og de ble kjærester. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kvinnen (27) var i flere år kjæreste med Anders Behring Breiviks bestevenn (32). I Oslo tingrett fortalte hun i dag om hvordan Breivik sakte men sikkert forandret seg etter det mislykkede forholdet til hviterussiskse Natascha.

- Sto sterkt i gjengen Den tidligere venninna sier at hun i etterkant av 22. juli har tenkt på at da hun møtte Breivik i 2003 var han den i vennegjengen som kanskje sto sterkest.

- Han hadde egen bedrift og var liksom mer seriøs enn de andre. Etterhvert begynte de andre gutta i gjengen å studere, få seg kjærester og kjøpe seg leilighet. Mens han sto stille, sier hun.

Det førte ifølge ham til at han endret væremåte.

- Siste forsøk på date Det første tegnet fikk hun da Breivik ikke fikk det til med kjæresten fra Hviterussland.

- Livet hans begynte å falle fra hverandre. Det begynte med at han møtte en hviterussisk kvinne i 2005-2006. Han besøkte henne, og så besøkte hun ham, sa 27-åringen.

- Jeg reagerte litt på det. Jeg kjente ingen andre som hadde gjort det på vår alder. Tenkte det kanskje var hans siste forsøk på å date jenter slik alle andre gjorde, sa hun i retten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer