Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Da ingen dukket opp i Daniels (8) bursdag kom politiet på døra

Nå slutter ikke telefonen å ringe.

TOK AFFÆRE: Da foreldrene innså at ingen barn kom til å dukke opp til autistiske Daniels 8-årsdag, inviterte moren Florida-politiet. Video: North Port Police Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Daniel skulle feire 8-årsdagen sin ble skuffelsen stor.

Ingen av klassekameratene svarte på invitasjonen.

Inviterte sønnens helter

Moren, Carolun Nocastro, bestemte seg derfor for å sende ut en invitasjon til North Ports-politiet i håp om at de ville dukke opp.

«Ingen svarte på min sønns bursdagsinvitasjon. Jeg og Daniels far ble helt knust», skrev den fortvilte moren til det lokale politiet.

Videre forklarte hun at sønnen er autist, og sliter med å få seg venner.

«Dette er ikke første gang ingen dukker opp i bursdagen hans. Det skjedde også ved de to siste. Vi vil ikke at han skal bli like lei seg i år.»

«Daniel ser veldig opp til dere, og kaller dere sine superhelter.»

Lyste opp

Da den store dagen kom hadde Daniel ingen anelse om overraskelsen han skulle få.

«Ansiktet hans lyste opp da så en lang kortesje av politibiler komme kjørende», skrev moren i et takkebrev gjengitt på politiets Facebook-side.

«Daniel ble overlykkelig. Han snakker fortsatt om at det var den beste bursdagen noensinne.»

Viser sin støtte

Etter at historien ble kjent har det ifølge politiet strømmet inn med meldinger fra alle verdens hjørner. Telefonen har rett og slett ikke stått stille.

«En av mine beste venner har en sønn med autisme, og det dere gjorde traff meg midt i hjertet», sier en gråtkvalt mann som ringte inn for å takke politiet.

Hør flere støtteerklæringer i videoen øverst i saken.

«EN REDDENDE ENGEL»: Legene tvilte på at autistiske Iris Grace Halmshaw (6) fra Leicestershire noen gang ville lære seg å prate. Da hun fikk katten Thula skjedde det noe spesielt. Video: Iris Grace / Svein Dybdahl / DBTV Vis mer
NØDSTOPP: United Airlines-piloten mente det var ubehagelig å fly med den autistiske jenta om bord, og gjorde derfor et nødstopp. Passasjer filmet hendelsen. Video: Chriss Hall Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!