Da James (10) endelig hadde spart nok til Lego-drømmen, gikk alt i tusen knas

Men så kom en liten pakke fra Danmark og reddet jula.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den danske leketøyprodusenten Lego har gledet generasjoner med byggelystne barn og unge (for ikke å glemme ivrige mammaer og pappaer) siden 1949, men få legoelskere kan måle seg med James (10) fra USA.

For to år siden oppdaget han Emerald Night-settet og ble helt fortapt i legotoget. Men prisen for legodrømmen var høy for den da åtte år gamle guttungen og foreldrene hans tenkte at det kunne være sunt for poden å lære seg verdien av sparing, så dermed begynte en to år lang spareplan.

I høst hadde endelig James spart opp hundre dollar som han kunne bruke på lego-toget, men til sin store fortvilelse var det ikke lenger mulig å få tak i. Lego hadde sluttet å lage togsettet, og nå måtte han ut med langt over det dobbelte på samlernettsteder for å få oppfylt Lego-drømmen.

Skrev brev til Lego Men så kom mamma Karen på en lys idé og anbefalte 10-åringen til å skrive et brev til Lego for å forklare situasjonen.

- Mitt navn er James Groccia og jeg er 10 år gammel. Jeg har lekt med mange forskjellige Lego-sett siden jeg var fire år gammel. Jeg deltar også i en Lego-gruppe som hjelper meg med sosiale ferdigheter (jeg har Aspergers syndrom) og jeg elsker å leke med Lego hver eneste dag, skriver James, før han forklarer det bitre faktum at drømmelegoen hans nå er ute av produksjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer