Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Da jeg hadde drept 22, sluttet jeg å telle

Miranda (19) er tiltalt for å ha drept mann hun møtte på nettet. I et intervju hevder hun at hun har drept over 20.

DRAPSTILTALT: Miranda Barbour er tiltalt for et drap, men hevder i et intervju at hun har drept over 20 andre. Foto: AP Photo/PennLive.com/NTB Scanpix
DRAPSTILTALT: Miranda Barbour er tiltalt for et drap, men hevder i et intervju at hun har drept over 20 andre. Foto: AP Photo/PennLive.com/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Miranda Barbour (19) er sammen med sin ektemann siktet for drapet av Troy LaFerrara (42), som de møtte gjennom det populære nettstedet Craigslist. Drapet skjedde i november i fjor.

I et intervju med lokalavisa Daily Item i Sunbury i den amerikanske delstaten Pennsylvania innrømmer 19-åringen at hun drepte Laferrara.

- Stoppet å telle Men i intervjuet kommer hun med nok en oppsiktsvekkende innrømmelse: Hun forteller nemlig at Lafarrara bare var en av flere titalls hun har drept i løpet av de siste seks åra.

- Da jeg hadde drept 22, stoppet jeg å telle, sier hun på spørsmål om hvor mange hun har drept.

Barbour hevder at hun og ektemannen Elytte (22) var en del av en satanistisk sekt, og at drapene skal ha skjedd rundt om i USA.

- Jeg kan peke ut på et kart hvor du kan finne dem, hevder hun.

Politiet i Sunbury opplyser at de har samarbeidet med politi i andre delstater, i tillegg til FBI. De vil imidlertid ikke kommentere status i disse etterforskningene.

- På grunn av etterforskningen og informasjon samlet fra vahør med Barbour er vi bekymret, og har vært i kontakt med de riktige myndigheter, sier politisjef Steve Mazzeo.

- Var som å se film 19-åringen hevder videre at ektemannen bare var med å drepe LaFerrara. 42-åringen ble drept på ekteparets treukersjubileum.

- Jeg husker alt. Det var som å se en film.

Miranda Barbour forteller at 42-åringen «svarte feil» og at det førte til at hun stakk ham med en kniv 20 ganger.

Ifølge den drapstiltalte kvinnen skal hun ha blitt enig om å ha sex med LaFerrara for 100 dollar på Craigslist.

- Han sa gale ting. Og så havnet alt ut av kontroll.

Hele Norges coronakart