Da Karl Fredrik ikke fikk plass i nissedrakta startet slankinga

Motiveres av sin fetter Olaf Tufte.

FØR OG NÅ: Karl Fredrik Johanessen (32) har slanka av seg nesten 100 kilo siden 2013. Det var da han ikke fikk plass i nissedrakta at han bestemte seg for å ta grep om eget liv. Foto: Privat
FØR OG NÅ: Karl Fredrik Johanessen (32) har slanka av seg nesten 100 kilo siden 2013. Det var da han ikke fikk plass i nissedrakta at han bestemte seg for å ta grep om eget liv. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Da jeg var så stor at jeg ikke kom inn i nissedrakta jeg skulle ha på meg for barna, fikk jeg en nedtur. Da bestemte jeg meg at det var nok, sier Karl Fredrik Johannessen (32) til Dagbladet.

Da viste kalenderåret 2012 og Karl Fredrik veide 162 kilo. I dag veier han 76,1 kilo. Sandefjords Blad forteller i dag historien om drosjeeieren bosatt på Sunndalsøra. Avisa skriver at mannen, opprinnelig fra Horten, daglig drakk tre liter Coca Cola og røyka 30 sigaretter. Måltidene ble viet til junk food.

Like etter nissefiaskoen ble han pasient ved Senter for sykelig overvekt ved Sykehuset i Vestfold. Etter et ryggbrudd ble slankeoperasjonen hans framskyndet.

Tufte inspirerer - Det har vært jævlig slitsomt, rett og slett. Det krever mye hardt arbeid. Jeg er lei av å høre alle de som sier at det går av seg sjøl etter en slankeoperasjon, men det er så feil som det kan bli, sier han.

32-åringen trener hver eneste dag. Seks dager i uka trener han den russiske treningsformen kettlebell som i korte trekk innebærer å kaste jernkuler opp og ned på tid.

- Onsdag er fridagen min. Da spiller jeg bare fotball, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer