Da landsbybeboerne begynte å kle opp sexdokka, måtte politiet gripe inn

- Trodde det var en engel.

KLEDD OPP: Politiet har sluppet bilder av dokkka, som ble kledd opp av innbyggerne på Banggai-øya. Her er dokka med på båttur. Foto: AFP / Indonesisk politi
KLEDD OPP: Politiet har sluppet bilder av dokkka, som ble kledd opp av innbyggerne på Banggai-øya. Her er dokka med på båttur. Foto: AFP / Indonesisk politi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I april skal en lokal fisker på den avsidesliggende Banggai-øya i øynasjonen Indonesia i Sørøst-Asia, ha gjort et oppsiktsvekkende funn på sjøen.

Ifølge nyhetsbyrået AFP skal nemlig ei vakker dokke ha skylt opp på stranda på øya.

Kledd opp Dokka ble imidlertid mer enn bare et tilfeldig funn på stranda, skal vi tro politisjef Heru Pramukarno, som har redegjort for den spesielle hendelsen.

Mannen tok nemlig med seg dokka hjem til sin mor, som ble enda mer fascinert av funnet. Ifølge nyhetsbyrået fôret mora den oppblåsbare dokka med stoff, og hver dag ble den gitt nye klesskift og en ny burka. Dokka ble også plassert i en stol og tatt med på båttur, slik bildene viser.

Den ærbødige behandlingen av dokka førte til bekymring hos politiet. Politisjefen har forklart at lokalbefolkningen trodde dokka var en engel.

Bare ei dokke Politiet fryktet at den spesielle dokka skulle føre til sosial uro, ettersom de lokale øyboerne hadde begynt å tilbe den.

- Da våre betjenter kom og så at den «falne engelen» bare var ei dokke, det var et sexleketøy, sier politisjef Pramukarno til AFP.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer